marți, 1 mai 2012

A căzut guvernul!

A căzut guvernul!
Va începe nebunia obişnuită: forfota prin inspectorat! Cine pleacă? Cine vine?
Actualilor inspectori şi directori - puşi de PD - deja a început să le tremure cămaşa de frică! Majoritatea sunt puşi în funcţii pe criterii politice, fără vreo legătură cu competenţa. Evident, incompetentul ştie şi el, acolo, în adâncul sufleţelului său mărunt, dar lacom, că e incompetent. Şi-i tremură cămaşa la gândul că va trebui să se întoarcă la munca de jos.
Pe de altă parte, ăilalţi, psd-iştii şi pnl-iştii şi pc-iştii jubilează. Freamătă de emoţie. Mirosul caşcavalului le gâdilă nările groase. Probabil deja au început să tragă sfori, să se milogească pe la partidele lor pentru a fi puşi în funcţii.
Sunt unii care au marele talent de a cădea mereu în picioare. Schimbă macazul imediat. Se schimbă partidul la putere, îşi schimbă şi ei culoarea politică. Dau un exemplu la întâmplare: familia Goiceanu.
Vă propun tuturor, cititorilor acestui blog, o lucrare de deratizare: hai să-i stârpim pe aceşti şobolani!
Vă propun să-mi trimiteţi nume de indivizi pe care-i cunoaşteţi şi care au trecut de-a lungul timpului prin toate partidele, numai ca să rămână în funcţii.
Să-i facem cunoscuţi în mod public! Să-i ruşinăm (chiar dacă ei n-au ruşine)! Să-i bălăcărim în scris!

2 comentarii:

  1. Calomnie! Au fost pusi toti pe competenta. Motateanu, Spiridon, Gadar! Eu i-am pus cu mana mea! Matematicieni, istorici de prestigiu national! Gadar a desfiintat Scoala Obedeanu, ce act istoric! Prima scoala din Oltenia, peste 200 de ani de existenta! Sa o desfiintezi din pix! Gadar nu doar stie istorie, el face istorie!

    RăspundețiȘtergere
  2. e multi nastase de la cuza de par exemplu goiceanu de la vuia samd

    RăspundețiȘtergere

Scrie aici.