luni, 29 mai 2023

La Școala „Decebal” din Craiova nici măcar liderul sindical nu e în grevă!

În timp ce profesorii din toată țara luptă pentru drepturi salariale decente, la Școala Gimnazială „Decebal” din Craiova, activitatea se desfășoară (aproape normal). Doar doi (!!) profesori sunt în grevă (prof. Nedelcu și prof. Sultan). Dintre ei, prof. Nedelcu face o grevă originală intrând la ore normal, deși în condică semnează că e în grevă, deci nu va fi plătit...

Aici, nici măcar liderul sindical nu e în grevă!! De fapt, până acum câteva zile a fost alt lider sindical (prof. Anca Iliuță), care nu făcea grevă. Probabil de rușine și-a dat demisia. S-au făcut alegeri pentru un nou lider. Au candidat prof. A. Sultan (care era în grevă) și înv. A. Cioabă (care nu era în grevă). Ghici pe cine au ales sindicaliștii de la „Decebal”? Evident, pe cea care îi reprezenta cel mai bine: A. Cioabă!! Care nu făcea grevă! La fel ca ei! 

Cât de groasă să-ți fie pielea de pe obraz, încât să aștepți să lupte alții pentru tine?! Tu să stai și să beneficiezi apoi de avantajele obținute, la fel ca cei care și-au pus în pericol situația financiară și profesională prin participarea la grevă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie aici.